mardi 5 février 2013

De aanzet


Na een gezellige vergadering vanochtend, is het een beetje duidelijk welke activiteiten wij willen organiseren.  Er komt natuurlijk een vrijmarkt.  En wij denken ook de kroning van koning Willem-Alexander uit te zenden op het grote scherm in de feestzaal.  Ook worden er een workshop liedjes zingen en heel veel spelletjes voor groot en klein aangeboden.

Workshop “chansons”:
Marie-Catherine helpt Nederlandstaligen Franse liedjes zingen.  En wij zoeken iemand om een groep Franse zangers te helpen met een of twee Nederlandse liedjes.  Een ware uitdaging dus, want zij zullen hun kleine spektakel voor gaan dragen op de bühne van de feestzaal!  En wij hopen natuurlijk dat het publiek mee gaat zingen.  Wij zoeken nog iemand om de Franse groep te begeleiden en suggesties voor de titels die gezongen worden...

Oudhollandse spelletjes:
De kinderen zullen hun eigen konings- of princessekroontje versieren en er worden wedstrijdjes o.a. koekhappen en klossen georganiseerd.  Wij zoeken ook sjoelbakken.  Heb je er een?

Misschien heb jij een verborgen talent als clown of musicus?  Of misschien zijn wij iets heel belangrijk vergeten?  Laat het ons weten!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire